Onze aanpak

Dit is hoe wij van elk project een succes maken.


Goed Online bestaat uit een team ervaren professionals die graag een stapje extra zetten om een mooi resultaat neerzetten. Onze aanpak daarbij is verweven in onze diensten. Na een kennismaking bepalen we samen de strategie, zorgen we voor de vormgeving die past bij jouw doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we de slimme website, app en/of software op maat die jouw organisatie nog succesvoller maakt. Maar hoe geven we precies invulling aan deze diensten? Daar lees je op deze pagina meer over.

Een goede formulering van jouw concept vormt de basis voor de vertaling die we maken naar een online oplossing.

Voorbeeld Sportfolio App

Wij willen leerlingen binnen het voortgezet onderwijs op een nieuwe manier zichzelf laten beoordelen aan de hand van een persoonlijk digitaal portfolio, met als doel meer eigenaarschap en een positiever leereffect.

Persoonlijk en enthousiast

Persoonlijke aanpak en begeleiding gedurende het ontwerp en ontwikkel proces.

Ook tijdens de onderhoud en beheerfase kun je rekenen op blijvend enthousiasme. Wij denken te allen tijde graag mee bij het vergroten van de commerciële kansen.

Efficiënt en effectief

Daarnaast zorgen we ervoor dat we efficiënt en effectief te werk gaan. Dit levert zowel voor ons als voor jullie als klant een kostenvoordeel.

Wij hebben ruime ervaring met onderstaande technologieën en partners

Jouw organisatie straks ook goed online.

We komen graag met je in contact.