Interactieontwerp & Vormgeving

Wij maken digitale ervaringen waar mensen van houden.


Gebruikersgericht ontwerpen

Een combinatie van een duidelijke interactie en een aansprekend design zorgen voor het behalen van gewenste online resultaten zoals bijvoorbeeld een hogere betrokkenheid of een betere conversie. Wij zorgen ervoor dat we op deze manier jouw bedrijfsdoelen ondersteunen, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de behoeften en interesses van de gebruiker. Een positieve digitale ervaring is nodig om merken te verbinden met de mensen die er het meest toe doen.

In een interactieontwerp combineren wij toegankelijkheid en bruikbaarheid met de inhoud en marketingdoelen van jouw organisatie om de ervaring van klanten te verbeteren.

Interactieontwerp

Een interactieontwerp is technisch en analytisch. Het vergt veel onderzoek en een kritische blik om de ervaring van de gebruiker te analyseren en optimaliseren. Voor een goede gebruikerservaring gaat veel aandacht uit naar de psychologie en sociologie om zodoende het gewenste doel te behalen.

Vormgeving

De vormgeving bepaalt hoe een website of app er uitziet en aanvoelt, naast hoe deze werkt. De vormgeving is een vertaling van het merk en zorgt ervoor dat gebruikers zich hiertoe voelen aangetrokken.

Geef vorm aan de doelen van je organisatie.

Het proces

1. Begrijpen

Samen begrijpen en bepalen we het gewenste gedrag van de eindgebruikers. Vervolgens ontwikkelen we een bijpassende gebruikerservaring om dat gedrag mogelijk te maken.

2. Onderzoeken

Wij vinden het antwoord op de vraag: “Wat maakt een product of organisatie uniek?” Aan de hand hiervan helpen we onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie.

3. Vormgeven

We ontwerpen de visuele elementen die de gebruikerservaring er net zo goed laten uitzien als het aanvoelt.

4. Gebruiken

De website, mobiele app of webapplicatie is ontworpen en ontwikkeld. Dan is het tijd om het met plezier te gebruiken.

5. Verbeteren

We testen de gebruikerservaring en werken samen om te evalueren, aan te passen en te optimaliseren waar nodig.

Samen iets moois maken

Leg jullie uitdaging aan ons team van professionals voor.