Website ontwikkeling

Een veelzijdige, eenvoudig te gebruiken website waarbij je volledige controle hebt. Duurzaam en geschikt voor doorontwikkeling.


Ervaren online partner

Goed Online is dé online partner voor de ontwikkeling van een website die aansluit bij de wensen en doelgroep van jouw organisatie. De website kan gebaseerd worden op een bestaande huisstijl of indien nodig kan deze gelijktijdig bepaald worden. Een website moet immers uitstralen waar de organisatie voor staat.

Als digitaal bureau begrijpen we dat de ervaring van een beheerder net zo belangrijk is als de ervaring van de front-end gebruiker. We ontwikkelen websites die veilig en eenvoudig te beheren zijn. Ons ervaren ontwikkelingsteam maakt gebruik van populaire open source-tools. Onze websites integreren naadloos met eigen software op maat of software van derden.

Met onze innovatieve en effectieve websites verhogen we conversie en helpen we de doelen van jouw organisatie te bereiken.

Oké, ik wil een goede website.

Klaar voor de toekomst

Bij de bouw van de website houden wij ook rekening met toekomstige doorontwikkeling en bijhorende richtlijnen van de belangrijkste browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge en Opera.

Een Goed Online website

  1. Eenvoudig te beheren
  2. Flexibel in te richten
  3. SEO-vriendelijk
  4. Responsive

Standaard inbegrepen

  • Advies privacybeleid
  • Advies algemene voorwaarden
  • Advies cookiebeleid
  • SSL Certificering (https://)

Doordacht en op de juiste wijze toegepast

Jouw organisatie straks ook goed online.

We nemen graag contact met je op.