Over Goed Online

Een team van slimme denkers, ontwerpers, ontwikkelaars en meer ervaren talenten.


Goed Online bestaat uit een jong en flexibel team van denkers en doeners, ontwerpers, ontwikkelaars en andere creatievelingen. Wij denken in oplossingen en zijn een tikkeltje eigenwijs. Hebben oog voor ieder detail, deze maken immers het verschil tussen winnen en verliezen. Kan niet bestaat niet, maar toch durven we ook ‘nee’ te zeggen wanneer nodig. We doen een stapje extra en denken graag kritisch met je mee. Wij willen graag met je samenwerken.

Wij zijn Goed Online. En jij?

Jeffry Roest
Projectmanager

Programmeren

Sebastiaan Kloos
Ontwikkelaar

Brenda Koudijs
Personal Assistant

Social Media Management

Michelle de Heer
Social Media

Projectmanagement

Projectmanager

Ontwikkelaar

Werknemer

Ontwikkelaar

Aanvullende diensten

Videograaf

Creativiteit

Visueel vormgever

Mobiele ontwikkeling

Visueel vormgever

Welkom!

Kom jij ons team versterken?
Ja, dat wil ik!

Onze missie

“Organisaties online zichtbaar en succesvoller maken door het ontwikkelen van slimme websites, apps en software op maat.”

Onze zeven kernwaarden

Onze kernwaarden dragen bij aan de wijze waarop wij beslissingen nemen, beïnvloedt de manier waarop we met elkaar omgaan en bepaalt de kwaliteit van de producten die we leveren.

1. Goed werk leveren

Wij ontwikkelen producten die mooi, functioneel en plezierig zijn. Wij zijn trots op wat we als team en als individu creëren.

2. Eigenaarschap nemen

Wij komen op voor datgene waarin wij geloven. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de keuzes die we maken en de resultaten die volgen.

3. Streven naar perfectie

Wij streven naar perfectie en zien altijd ruimte voor verbetering, overal. Dit doen wij onder andere door een kritische blik, gegevens meetbaar te maken, van elkaar leren en ervaren.

4. Eerlijk en transparant

Op een eerlijke en transparante wijze handelen is de basis van succes. In het beleid, onze aanpak en de producten die wij ontwikkelen zorgen we altijd voor een transparante manier van communiceren.

5. Anderen succesvol maken

Het grootste succes komt door samenwerking. Anderen helpen slagen, verbetert onszelf en het team als geheel.

6. Onze klanten kracht geven

Klanten zijn onze partners. Het is onze verantwoordelijkheid om hen onze kennis en ervaring te bieden zodat zij in staat zijn meer succesvol te zijn.

7. Resultaten leveren

Oplossingen zijn niet genoeg. Wij streven ernaar om meetbare, impactvolle en doelgerichte oplossingen te creëren voor onze klanten.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Samen bereiken we nog meer voor onze klanten.