Onze diensten

Ontdek wat wij doen, waar wij goed in zijn en hoe wij organisaties succesvoller maken.


Strategie & Advies

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op in de digitale wereld, dat is wel duidelijk. Maar hoe lukt het jouw organisatie om bij te blijven? Goed Online helpt bij het creëren van de juiste digitale strategie voor jouw organisatie.

Interactie & Vormgeving

Wij maken digitale ervaringen waar mensen van houden. In een interactieontwerp combineren wij toegankelijkheid en bruikbaarheid met de inhoud en marketingdoelen van jouw organisatie om de ervaring van klanten te verbeteren.

Website ontwikkeling

Wij bouwen veelzijdige, gemakkelijk te gebruiken websites waarbij de beheerder volledige controle heeft over de website en de inhoud daarvan. De websites die wij bouwen zijn ‘duurzaam’ en geschikt voor doorontwikkeling.

App ontwikkeling

Een mobiele app kan helpen bij het verbeteren van processen of het bereiken van een andere (nieuwe) doelgroep in plaats van bijvoorbeeld een website. Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor iOS en Android.

App ontwikkeling
Maatwerk oplossingen

Webapplicaties op maat

Slimme oplossingen in de cloud. Bijvoorbeeld voor de verwerking van aanmeldingen of beheer- en onderhoudssysteem. Wij bieden digitale oplossingen voor jouw probleem.

Aanvullende diensten

Online marketing, social media, storytelling en bedrijfsvideo’s.

Aanvullende diensten

Bekijk hoe onze aanpak werkt

Showcases van reeds succesvolle organisaties