Strategie & Advies

Aan de hand van een goede strategie, een effectief ontwerp en de juiste technologie helpen we een fundament te leggen voor het transformeren van jouw organisatie.


De sleutel tot succes

Jouw organisatie, waarden, klanten en concurrenten begrijpen. Van daaruit kunnen wij de meeste waarde bieden. Wij zien onszelf niet zomaar als leverancier maar als een deel van jouw team en doen dit aan de hand van een strategiesessie op locatie en interviews met jouw team en klanten.

Klaar voor succes?

1. Ontdekken

We beginnen met een workshop om de mogelijkheden te bespreken, potentiële klanten te identificeren en een goed begrip op te bouwen van het probleem dat we oplossen.

2. Valideren

Voor het valideren van het succes van een eventuele oplossing praten we met de eindgebruikers. Samen identificeren we de juiste mensen om hiervoor te interviewen.

3. Prototype

Op basis van ons onderzoek maken we een prototype van onze oplossing. Deze gebruiken we tijdens workshops met eindgebruikers om het product verder vorm te geven.

4. Presenteren

We voeren verschillende gesprekken en stellen belangrijke vragen om ‘must haves’ en ‘nice to haves’ te identificeren. Vervolgens presenteren we ons prototype om feedback te verzamelen.

5. Leren

Met de feedback van de eindgebruiker hebben we de belangrijkste vragen beantwoord. Op basis van deze ervaringen kunnen we van start met ontwikkelen of herhalen.

6. Ontwikkelen

Als het onderzoek onze veronderstellingen bevestigt, beginnen we met de daadwerkelijke ontwikkeling van het product door middel van een iteratieve ontwikkelingscyclus.

Samen het volgende grote idee realiseren?

We denken graag met je mee, van strategie tot en met uitvoering.