Software op maat

Digitale oplossingen voor de uitdagingen van jouw organisatie.


Veilig, gebruiksvriendelijk en altijd toegankelijk

Goed Online ontwikkelt oplossingen ter ondersteuning van alle processen binnen jouw organisatie. Onze software bestaat uit deelprogramma’s (modules) die we naadloos op het proces van jouw organisatie kunnen laten aansluiten. Op die manier kunnen ze heel specifiek elke taak ondersteunen.

Het voordeel van onze software op maat is dat je als organisatie niet gedwongen wordt tot het anders inrichten van processen (tenzij efficiënter). Daarnaast is alle vergaarde informatie binnen de hele organisatie, door iedereen, te allen tijde bruikbaar. Ook kunnen er toegangsrechten worden ingesteld op deelprocessen of andere specifieke informatie.

Sommige acties kosten teveel tijd of zijn gevoelig voor fouten.

De oplossing? Het digitaliseren van bedrijfsprocessen!

Van projectbeheer en tijdsregistratie tot bestellingen en facturatie eenvoudig afhandelen. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van webapplicaties op maat. Wij helpen jouw bedrijf digitaliseren met voordelen voor je medewerkers en klanten tot gevolg.

Wil jij ook efficiënter werken?

HET PROCES

1. Inventariseren

We onderzoeken de ideale werkervaring voor jouw medewerkers. Dit vormt de basis voor het digitaliseren en optimaliseren van de diversiteit aan bedrijfsprocessen.

2. Digitaliseren

Met onze software op maat beheer je, eenvoudig en overal toegankelijk de belangrijke bedrijfsprocessen, AVG-proof opgeslagen.

3. Optimaliseren

Voeg meer betekenisvolle informatie toe. Op deze manier kunnen we meer data analyseren en suggesties doen.

Jouw organisatie helpen succesvoller te zijn.

We nemen graag contact met je op.