Aanvullende diensten

Met onze vaardigheden maken wij organisaties succesvoller.


Online marketing

Samen bedenken en bepalen wij een online marketingstrategie en -activiteiten om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. Een goede mix zorgt ervoor dat je boodschap, product of dienst de juiste doelgroep bereikt en in actie komt.

Social Media

Het gebruik van social media, zoals Facebook, YouTube, LinkedIn en Instagram is belangrijk voor een goed bereik. Echter is het van belang een goed beleid op papier te zetten voordat je overgaat tot het gebruik van diverse social media kanalen.

Storytelling

Een goed verhaal kan mensen raken en tot actie aanzetten. Storytelling is een vorm van communicatie die volledig draait om de gedachten van de klant en ervoor zorgt dat hij of zij zich voor 100% kan identificeren met bijvoorbeeld een oplossing die je biedt voor een probleem.

Bedrijfsvideo’s

Door middel van een bedrijfsvideo kunnen we het verhaal achter jouw organisatie nog beter overbrengen. Daarnaast bouw je met een bedrijfsvideo extra vertrouwen op. Samen bedenken we een sterk script en zorgen we dat de bedrijfsvideo inhoudelijk en visueel aansluit bij het marketing- en communicatieplan van jouw organisatie.

Met onze vaardigheden maken wij organisaties succesvoller.