Klantcases

Wij zetten ons dagelijks in voor start-ups en grote organisaties. Bekijk een aantal van de projecten voor onze waardevolle opdrachtgevers.


Privacy Bekwaam

Privacy Bekwaam heeft diverse e-learning modules ontwikkeld, speciaal voor het onderwijs. Hierin worden onder andere de belangrijkste verplichtingen uit de AVG behandeld. Goed Online heeft de website en het e-learning platform voor Privacy Bekwaam ontwikkeld.

Mr. Food Coach

Mr. Food Coach helpt levensgenieters 5 tot 10 kilo vet te verliezen in 90 dagen, zonder dat ze hun favoriete eten op te hoeven geven. Goed Online heeft voor Jelle (Mr. Food Coach) de website en bijhorende leeromgeving (Maak Afvallen Makkelijk) ontwikkeld.

Studio24

Op een mooie industriële plek in Amersfoort zit studio24. Een webinar en podcast studio waar we de hele dag bezig zijn met het streamen en opnemen van zakelijke bijeenkomsten. Van interactieve webinars tot online congressen. Goed Online heeft voor Studio24 de website ontwikkeld. Hiermee kan Studio24 ook live webinars streamen!

College24

Goed Online heeft voor College24 een eigen scholingsplatform ontwikkeld. College24 kan van hieruit eenvoudig whitelabel scholingsaanbod aanbieden, onder andere vanuit Fysioflix24, De Slimste Doktersassistent en Triage24.

Wil jij ook een eigen platform laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons!

FAC. Uitzendbureau

Bij FAC. Uitzendbureau is een uitzendkracht meer dan een paar handen. Zij leveren FAC.mannen en FAC.vrouwen! Het bedrijf zelf is ook meer dan zomaar een uitzendbureau. Het is een community, met gegarandeerd leuke mensen en leuk werk. Wij hebben dit gevoel mogen vertalen naar een prachtige website.

Facility Service

Voor Facility hebben we de website mogen vernieuwen en de koppeling met OTYS (Recruitment Software) mogen ontwikkelen. Vacatures en sollicitaties worden rechtstreeks vanuit OTYS beheerd en met de website gesynchroniseerd.

Facility Service

Facilihaus

Voor Facilihaus hebben we een webapplicatie op maat en website ontwikkeld. Het beheer van de accommodaties, boekingen en beoordelingen gebeurt vanuit één platform. Informatie kan per accommodatie, stad, land of andere metadata via één of meer websites worden aangeboden.

Sportfolio App

De Sportfolio App is een persoonlijk digitaal portfolio in de vorm van een mobiele app voor leerlingen in het voorgezet onderwijs. Gekoppeld aan de webapplicatie voor docenten krijgt elke docent inzage in de voortgang van elke leerling.

Teamfolio App

De Teamfolio App is ontstaan naar aanleiding van de ontwikkeling van de Sportfolio App. Middels deze app en bijhorende coachomgeving verzamelt de technische staf wekelijks informatie over de ontwikkeling van zijn/haar team en individuele spelers. Hierdoor zijn spelers meer betrokken en zich meer bewust van het ontwikkelproces.

Lerend Nederland

Goed Online heeft voor Lerend Nederland op een creatieve wijze een concept van een leven lang ontwikkelen vertaald naar een online oplossing.

Taaltrip

Op de website van Taaltrip kan een cursist Spaans terecht voor relevante informatie over een stad, taalschool en/of accommodatie. De cursist kan via de website direct een verblijf en taalcursus boeken.

Hier jouw organisatie?

Benieuwd wat Goed Online voor jouw organisatie kan betekenen?