Klantcases

Wij zetten ons dagelijks in voor zowel gerenommeerde partijen als start-ups. Op deze pagina tref je een greep uit de projecten voor onze waardevolle klanten.

Facilihaus

Voor Facilihaus hebben we een webapplicatie op maat en website ontwikkeld. Het beheer van de accommodaties, boekingen en beoordelingen gebeurt vanuit één platform. Informatie kan per accommodatie, stad, land of andere metadata via één of meer websites worden aangeboden.

Sportfolio App

De Sportfolio App is een persoonlijk digitaal portfolio in de vorm van een mobiele app voor leerlingen in het voorgezet onderwijs. Gekoppeld aan de webapplicatie voor docenten krijgt elke docent inzage in de voortgang van elke leerling.

Teamfolio App

De Teamfolio App is ontstaan naar aanleiding van de ontwikkeling van de Sportfolio App. Middels deze app en bijhorende coachomgeving verzamelt de technische staf wekelijks informatie over de ontwikkeling van zijn/haar team en individuele spelers. Hierdoor zijn spelers meer betrokken en zich meer bewust van het ontwikkelproces.

La Convivialité

Goed Online heeft voor La Convivialité op een creatieve wijze een concept van een leven lang ontwikkelen vertaald naar een online oplossing.

Taaltrip

Op de website van Taaltrip kan een cursist Spaans terecht voor relevante informatie over een stad, taalschool en/of accommodatie. De cursist kan via de website direct een verblijf en taalcursus boeken.

Hier jouw organisatie?

Benieuwd wat Goed Online voor jouw organisatie kan betekenen?