Online diensten

Website- & Webshop ontwikkeling

Goed Online is jouw online partner voor de ontwikkeling van een website of webshop die aansluit bij jouw wensen en de wensen van jouw doelgroep. Wellicht heb je al een bestaande huisstijl of wil je deze in overleg gelijktijdig bepalen. Jouw website moet uitstralen waar jouw bedrijf voor staat.

Zelf je website beheren

Bij ons ben je straks in staat om de inhoud van jouw website zelf te beheren. Doordat wij gebruik maken van een eenvoudig CMS (Content Management Systeem). Of je nu kiest voor WordPress of ons zelf ontwikkelde CMS, straks kun je eenvoudig zelf de inhoud van de site aanpassen en aanvullen, waar en wanneer jij dat wilt.

Perfecte weergave op tablet en smartphone

Je investeert in een professionele website waarmee je jouw doelgroep wilt bereiken. Bij de bouw van iedere website houden wij daarom rekening met de nieuwste richtlijnen van belangrijke zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

App development

Natuurlijk maken wij iedere website responsive en daarmee geschikt voor elk apparaat. Echter wanneer uit de statistieken van jouw website blijkt dat de bezoekers veel gebruik maken van mobiele apparaten is het wellicht verstandig een app te laten ontwikkelen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maatwerk & Integratie

Ook voor maatwerk en specifieke webomgevingen of applicaties ben je bij Goed Online aan het juiste adres. In sommige gevallen vragen jouw wensen om een meer complexere aanpak. In die gevallen ontwikkelen wij in samenwerking met onze partners software op maat. Door kennisdeling met de juiste samenwerkingspartners hebben wij een hoge expertise op het gebied van het maken van koppelingen en integraties met andere softwaresystemen.

 

SEO

De afkorting SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van een aantal factoren. Welke factoren precies is het geheim van Google.

Hoe vaak kijk jij verder dan de eerste vier of vijf resultaten in Google?

Ga maar eens na, welke websites bekijk jij die na een zoekopdracht in Google naar voren komen. Ongetwijfeld zal je moeten toegeven dat je in de meeste gevallen alleen de eerste vier of vijf websites bekijkt en niet altijd verder naar beneden scrolt. Maar klik je wel eens door naar de tweede pagina? Veel internetgebruikers doen dit niet. Daarom is het belangrijk dat jouw website zo snel mogelijk bovenaan de Google resultaten komt te staan.

Goed Online

Goed Online is gespecialiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid van websites en webshops. Wij ontwikkelen een goede structuur voor jouw site en richten ons daarnaast op inhoud en relevantie.

SEO teksten

Wij (her)schrijven de teksten voor jouw website met als doel zowel beter gevonden worden als meer bezoekers naar jouw website te leiden.

Structuur en techniek van de website

Een juiste structuur en techniek van de website is niet alleen belangrijk voor zoekmachine optimalisatie maar ook voor een betere ervaring voor de bezoekers.

Linkbuilding

Het maximaliseren van backlinks (linkbuilding) betekent dat jouw website door andere websites belangrijk gevonden wordt. Wanneer andere websites een link naar jouw site plaatsen wordt dit door Google opgemerkt en als positief beoordeeld. Jouw website blijkt immers relevant voor bezoekers van andere websites.

Ik wil mijn website beter online vindbaar maken!

Marketing

Samen met jou bedenken en bepalen wij online marketingactiviteiten en strategieën om jouw website succesvol te maken. De juiste mix zorgt dat jouw boodschap, product of dienst door de juiste doelgroep gezien wordt en jouw doelgroep daadwerkelijk in actie komt.

Nieuwe website

De online marketing begint eigenlijk al voordat de website ontwikkeld wordt. Op die manier kan bij de ontwikkeling van de website direct rekening gehouden worden met jouw doelgroep, kwaliteiten en uitstraling.

Goed Online geeft niet alleen advies maar zorgt ook voor de uitwerking en uitvoering van online marketingactiviteiten. Na oplevering van jouw website blijft online marketing belangrijk.

Bestaande website

Ook bij een reeds bestaande website kan Goed Online helpen bij het uitvoeren van online marketingactiviteiten zoals bijvoorbeeld linkbuilding, zoekmachinegericht adverteren (SEA) en het opzetten van campagnes via Google AdWords of Facebook.

Social Media

Het gebruik van Social Media, zoals Facebook, Twitter en YouTube is belangrijk voor een goed bereik. Natuurlijk kan je niet achterblijven ten opzichte van de concurrentie. Het is echter van belang om een goed beleid op papier te zetten alvorens je overgaat tot het gebruik van diverse Social Media kanalen.

Analytics

Vanaf het moment dat jouw website of webshop online staat is het interessant het gedrag van de bezoekers te meten. Door het gebruikersgedrag te meten komen we te weten of de bezoekers doen en blijven doen wat jij van hen verwacht.

Daarnaast kom je meer te weten over de herkomst van de bezoekers, via welke apparaten zij de website bezoeken en hoe jouw website presteert. Op basis van de uitkomsten van diverse analyses kunnen we de website of webshop nog beter op jouw doelgroep aanpassen.

Benieuwd naar de statistieken van jouw website?

Maak een afspraak

Beheer en Support

Zorgeloos jouw website uitbesteden of zelf beheren. Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat jouw website geheel naar jouw zin is.

CMS

Omdat wij iedere website opleveren op basis van een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) kun je te allen tijde zelf wijzigingen doorvoeren.

Ticketsysteem

Wanneer je een vraag hebt en onze hulp daarbij wenst in te schakelen kun je gebruik maken van het door ons zelf ontwikkelde ticketsysteem.

Hosting

Zonder web hosting zouden tal van bedrijven niet (meer) bestaan. Een website die snel geladen wordt en altijd online is zorgt voor vertrouwen bij de klanten en voor een hogere positie in de Google zoekresultaten.

Domeinnaam vastleggen

Voor het hebben van een website heb je een pakkende domeinnaam nodig. Jouw doelgroep moet je immers snel kunnen vinden. Daarnaast kun je gebruik maken van een bijpassend e-mailadres welke eindigt op ‘@jouwdomeinnaam.nl’. Een domein registreren heeft dus vele voordelen.

Goed Online biedt domeinregistratie en hosting als extra service zodat je snel en eenvoudig in het bezit bent van de domeinnaam die je wenst te registreren. Jij vertelt ons welke domeinnaam je wilt registreren en wij regelen de rest. Mocht de domeinnaam waar je voorkeur naar uitgaat al bezet zijn dan denken wij graag met je mee bij het verzinnen van een sterk alternatief.

Wij nemen jou de werkzaamheden als het bepalen van DNS-, host- en e-mailinstellingen uit handen zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.

Elke maand gratis de tips van Goed Online ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets.


Goed Online

Straat van Dover 89
3825 XB  Amersfoort
085 060 6288

Neem contact op

Neem contact op