Facilihaus

Vakantie in de Schnee-Eifel

Doelstellingen

  • Meer bekendheid generen
  • Inschrijfproces vereenvoudigen
  • SEO omzet laten stijgen

Wat we hebben gedaan

  1. Strategie
  2. Zoekmachine optimalisatie
  3. Formulier en CRM integratie

Eenvoudig boeken via Facilihaus.nl

Facilihaus is een gastgericht en persoonlijk bedrijf voor het (ver)huren van vakantiewoningen in de Eifel, Duitsland. Via de Facilihaus website kunnen vakantiewoning eigenaren hun accommodatie(s) en boekingen beheren.

macbook background
macbook background

Eenvoudig beheer van accommodaties en boekingen

Gea Everards lanceerde, in samenwerking met Goed Online, haar website Facilihaus.nl. Haar persoonlijke aanpak in combinatie met het eenvoudig beheren van accommodaties en boekingen, in de online omgeving op maat, bleek een succes waar veel meer ondernemers en vakantiewoning eigenaren op zaten te wachten.

De goedlopende verhuur van accommodaties heeft ertoe geleid dat het platform ook beschikbaar is geworden voor andere ondernemers. Dit betekent dat zij via een persoonlijke website hun vakantiewoning(en) kunnen aanbieden.

Hiervoor heeft Goed Online ervoor gezorgd dat informatie per accommodatie, stad, land of andere metadata kan worden aangeboden. Het beheer van de content gebeurd vanuit één platform en verspreid zich over meerdere websites.

Per website kan specifieke type content met betrekking tot thema’s, activiteiten, tips en andere informatie beheerd worden door verschillende gebruikersrollen. Dit alles gepresenteerd op een op maat gemaakt webdesign.

De persoonlijke aanpak en begeleiding gedurende het ontwerp en ontwikkel proces zijn zeer waardevol geweest. Gezamenlijk is er een mooi resultaat neergezet. Goed Online beschikt over ervaren medewerkers die graag een stapje extra zetten.

Gea Everards

Gea Everards
Directeur Facilihaus B.V.

Bekijk ook deze klantcases

FAC. Uitzendbureau

Jouw werk = Jouw geld.

View more

Sportfolio App

Het digitale portfolio binnen het bewegingsonderwijs

View more

Lerend Nederland

Uw partner in business

View more