Facility

Uitzonderlijke ervaringen die je bijblijven

Doelstellingen

  • Meer bekendheid generen
  • Inschrijfproces vereenvoudigen
  • SEO omzet laten stijgen

Wat we hebben gedaan

  1. Technische realisatie website
  2. Koppeling OTYS – WordPress
  3. Werken bij website

Vernieuwde website Facility.nl

Voor Facility hebben we de nieuwe website én “werken-bij” website gerealiseerd. Ook de werken bij website is in de nieuwe website geïntegreerd en van dezelfde huisstijl voorzien.

Tijdens de Private Marketing Workshop (StoryBrand®), onder leiding van onze partner Schmidt Communicatie, is het volledige verhaal ‘achter de website’ uitgedacht.

Facility kan opnieuw trots zijn op hun website welke weer helemaal passend is bij hun imago en jarenlange ervaring.

Facility creëert een goed gefaciliteerde werkomgeving die meebeweegt met uw organisatie. Met ruim 180 medewerkers helpen zij bedrijven door het hele land met kleine en grote facilitaire vraagstukken. Facility heeft met meer dan 30 jaar ervaring een diepgewortelde geschiedenis in de facilitaire dienstverlening. Betrokkenheid en enthousiasme staan centraal in de persoonlijke aanpak die Facility toepast.

Via Schmidt Communicatie zijn wij in contact gekomen met Jeffry Roest van Goed Online. Direct was duidelijk dat we hierbij het beste gevoel hadden. Jonge, gedreven professionals die kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Goed Online gaf by far het beste advies en tegen de beste prijs. We zijn het traject opgestart, hebben zeer intensief samengewerkt en eerder dan verwacht werd een fantastisch product opgeleverd. Niet alleen de website, alles er om heen is op het moment van live gaan geregeld. Gezamenlijk, op afstand, hebben we gewacht of er opmerkingen/feedback kwam vanuit de bezoekers. Het handjevol aanpassingen werden live aangepast en inmiddels draait onze website naar volle tevredenheid. De nazorg is veel meer dan we mogen verwachten, inmiddels hebben wij voor ons nieuwe bedrijf opnieuw de samenwerking met Goed Online opgezocht. Ik kan Goed Online eenieder van harte adviseren!

Rob Hakvoort
Commercieel Directeur Facility Service B.V.

Bekijk ook deze klantcases

FAC. Uitzendbureau

Jouw werk = Jouw geld.

View more

Sportfolio App

Het digitale portfolio binnen het bewegingsonderwijs

View more

Lerend Nederland

Uw partner in business

View more