Voorbeelden van bedrijfsvideo’s


Animatievideo Sportfolio App

In deze animatievideo geven we zowel docenten als bestuurders van scholen in het voortgezet onderwijs een beeld van de mogelijkheden van de Sportfolio App.

Instructievideo Sportfolio App

In deze video hebben we aan de hand van screenshots en animaties ter ondersteuning een instructievideo gemaakt. Deze video is informerend maar zet ook direct aan tot actie voor de potentiële doelgroep van Sportfolio App.

Impressievideo Sportfolio App

In deze video komen twee docenten aan het woord over hun ervaringen met de Sportfolio App. Daarnaast zien we leerlingen in beeld die gelijktijdig gebruik maken van de Sportfolio App. Deze video benadrukt de positieve resultaten en het gebruiksgemak van de app.

Kennismakingsvideo Sportfolio App

Deze video is voorafgaande aan de ontwikkeling van de Sportfolio App gemaakt. Sjors Elsinghorst legt hierin het belang van de app uit. De doelgroep van Sportfolio App weet zich goed te identificeren met de boodschap in deze video.

Impressievideo Teamfolio App

In deze video is een speler van VV Hooglanderveen aan het woord over zijn ervaringen met de Teamfolio App. Daarnaast zien we zijn teamgenoten in beeld die na afloop van de training gebruik maken van de Teamfolio App. Deze video benadrukt de positieve resultaten en het gebruiksgemak van de app.

Een bedrijfsvideo die écht indruk maakt?

Vertel jullie verhaal met een unieke bedrijfsvideo.