Wat is een succesvolle website?


Een succesvolle website

1. is gemakkelijk te gebruiken. Mensen willen niet eindeloos op zoek om te vinden wat ze nodig hebben. Een website moet overzichtelijk en logisch gerangschikt zijn. En aansluiten bij de manier waarop mensen gewend zijn te denken en te werken. Pas dan gaan mensen er echt gebruik van maken.

2. doet de juiste dingen. Het ene bedrijf heeft een doorzoekbare catalogus op hun site nodig. De ander heeft juist behoefte aan formulieren die mensen online kunnen invullen. Weer een ander heeft leden die alleen toegang mogen krijgen tot bepaalde secties. Een website die klanten de juiste tools biedt, zorgt voor succes en winstgevendheid.

3. ziet er goed uit. Een website die er goed uitziet, is net een woning, winkel of een kantoor dat er goed uitziet. Het inspireert, geeft vertrouwen, mensen willen ermee geassocieerd worden en het maakt mensen op juiste wijze bekend met jouw product of bedrijf.

4. is gemakkelijk uit te breiden met nieuwe functies. Naarmate een bedrijf verandert, veranderen ook de behoefte met betrekking tot de website. Als je een website bouwt met doorontwikkeling in gedachten, vermijd je hoofdpijn in een later stadium.

5. is veilig. Een website moet worden beschermd tegen cybercriminaliteit door het treffen van de juiste beveiligingsmaatregelen. Een website en bijhorende gegevens moeten immers altijd bereikbaar en veilig zijn.

6. zorgt voor efficiency. Het moet gemakkelijk zijn om informatie bij te werken, inzicht te krijgen in statistiek en gegevens te beheren waarvan je wilt dat gebruikers dat kenbaar maken.

Wij maken succesvolle websites.

We nemen graag contact met je op.